Confidentialitate

SC Fair Deals SRL.  protejează dreptul la intimidate a utilizatorilor Site-ului. SC Fair Deals SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate datele personale pe care le furnizaţi pe Site. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor servicii de cea mai bună calitate, precum şi servicii de marketing, reclamă şi publicitate. SC Fair Deals SRL este înregistrată în registrul de evidenţă a prelucrării datelor cu caracter personal.

Site-ul www.e-crystal.ro este operat de societatea SC FAIR DEALS SRL, cu punct de lucru in Cluj-Napoca, str. Tăietura Turcului nr.47, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J05/183/2011.
 

Prin completarea formularului de inregistrare de pe www.e-crystal.ro, utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii e-crystal (e-crystal.ro) in urmatoarele scopuri:

·         Stabilirea contactului cu clientii;

·         Prelucrarea comenzilor;

·         Participarea la concursuri, promotii;

·         Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

·         Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea e-crystal (e-crystal.ro) si a tertilor cu care e-crystal (e-crystal.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe e-crystal (e-crystal.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar e-crystal (e-crystal.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@e-crystal.ro