Garantia

Toate bijuteriile beneficiaza de 6 luni garantie

Perioada de garantie incepe din momentul primirii coletului.

Garantia se acorda numai pentru produsele care prezentinta defecte de fabricatie, elemente lipsa, cristal ciobit, cristal spart datorita ambalarii necorespunzatoare pentru intreaga durata de trasnport. 

 

Conditii de acordare a garantiei : 

  • Garantia acopera exclusiv defecte de fabricatie,elemente lipsa, cristal ciobit, cristal spart  datorita ambalarii necorespunzatoare pentru intreaga durata de transport. Nu sunt acoperite uzura furnitului, a cristalului, matuirea cristalului, zgarieturi aparute pe suprafata cristalului,deterioarea provocata bijuteriei din nerespectarea recomandarilor, accidentelor, a neglijentei, a utilizarii necorespunzatoare a acesteia sau a altor factori care nu au legatura cu defectele de material sau de manopera. De asemenea, nu se ofera garantie in cazul persoanelor alergice la argint sau cu alte afectiuni ale pielii etc.
  • Nu se acorda garantie bijuteriilor ce prezinta semne avansate de uzura, urme de lovituri, cristal ciobit sau spart, furnituri rupte.
  • Nu se acorda garantie bijuteriilor asupra carora s-a intervenit de personal neautorizat.

 

Autenticitate “Swarovski Elements”

SC FAIR DEALS SRL, in calitate de unic distribuitor “e-Crystal”, cu, Nr.Reg.Com. J05/183/2011, C.U.I.RO 28016090, asiguram, garantam si declaram pe proprie raspundere ca produsele “e-Crystal” comercializate de catre www.e-crystal.ro, sunt cu cristale autentice “Swarovski Elements”, sub marca inregistrata “SWAROVSKI® ELEMENTS”